Underkläder för olika storlekar och smaker

06 augusti 2020 Cecilia Olsson

Den främsta anledningen till att man bär underkläder är för att man vill ha stöd till exempelvis brösten samt av hygieniska skäl, men det kan även vara så att man bär vissa underkläder för att känna sig extra sexig. Det finns massor av olika modeller både när det kommer till trosor och Bh:ar som alla har sin stil eller funktion, det finns helt enkelt något för alla kroppar och smaker.

Man behöver inte vara obekväm för att känna sig snygg

Ska man vara fin får man lida pin är ett gammalt ordspråk som kanske kunde appliceras på underkläder förut, ofta kunde man få välja mellan att vara bekväm eller sexig. Idag behöver man inte längre välja mellan de två sakerna utan man kan hitta underkläder som är både bekväma och sexiga på en och samma gång. I underklädesbutiken Gustaf Mellbins webbshop hittar man snygga och sköna trosor i stora och små storlekar samt Bh:ar med kupstorlekar från A till O.

Välj rätt storlek för bästa resultat

Det viktiga när man köper underkläder är att välja rätt storlek, köper man till exempel ett par för små trosor blir de obekväma, skär in i huden och kan ge rumpan en konstig form. Köper man istället för stora så kan de glida runt och knöla sig under kläderna. Bh:ar blir obekväma och tappar sin funktion om de är i fel storlek.

Man bör även se till att ta på sig sin Bh på rätt sätt för att den ska sitta bekvämt och ge rätt stöd. Det enklaste sättet att ta på sig en Bh är att knäppa den fram och snurra den eller så kan man ta på bh:n direkt och spänna den i ryggen. Oavsett hur man gör så är det viktigt att man justerar kupan efteråt.

Det gör man enklast genom att skaka in bysten in i kuporna eller genom att dra fram bysten från under armhålorna in i kupan. Man ska inte heller glömma att reglera axelbanden så att Bh:n sitter ordentligt. 

Fler nyheter