Perfekta hamburgare med ett stekbord till din kolgrill

17 september 2021 william eriksson

Det finns väl ändå väldigt få saker som slår en grillad hamburgare ute på grillen, eller hur? En perfekt och välgjord burgare smakar som himmelriket i munnen. Men för att få den perfekta burgaren kan man behöva använda sig av ett stekbord kolgrill. Ett stekbord för kolgrill är perfekt att använda sig av om man ska grilla något som man inte vill ska trilla igenom gallret och som man vill ha perfekt form på. 

Dagar när man känner sig stressad och det kanske har varit mycket på jobbet för att sedan sluta med övertrötta barn som skriker efter mat, då kan det vara skönt att dra fram grillen och laga något snabbt. 

Hemgjorda hamburgare, eller varför inte smashburger, går både snabbt att grilla samt smakar fantastiskt för hela familjen. Med ett stekbord till kolgrillen får man perfekt formade burgare som alla kan njuta av till kvällsmat. 

 

 

Stekbord i olika storlekar för att passa alla typer av kolgrillar

Det finns stekbord till kolgrill i olika storlekar för att det ska passa till de flesta olika typer av grillar. En del grillar är mindre och en del är av lite större modell. Då är det bra att det finns ett stekbord som kan fungera bra till alla. 

Dessa stekbord till grill är i rostfritt stål och fungerar väl till kolgrillar. De är enkla att rengöra och det enda man behöver göra efter en avslutad grillning är endast att skölja av bordet under vatten. Eventuellt lite diskmedel om det finns mycket fastbrända fläckar. 

Se till att komma ihåg att ta in stekbordet när grillen ställs undan så att det inte behöver stå ute i onödan. På så vis håller stekbordet mycket längre och man kan använda det till många fler kvällar ute på grillen. Kanske för att grilla någonting annat än bara just hamburgare? 

Fler nyheter