Köp ett piano och fyll hemmet med ljuv musik

04 juni 2020 Cecilia Olsson

Musikinstrument kan skänka både glädje och njutning. Vacker musik kan påverka humöret otroligt mycket och kan man spela den själv så blir det extra roligt. Att lära sig spela piano kan vara lite klurigt men genom att ta pianolektioner online eller hos en pianolärare får man de nödvändiga kunskaperna och genom mycket övning kan man bli riktigt duktig.

Skapa möjligheten att öva ofta

För att lära sig spela piano så krävs såklart tillgång till ett, det allra bästa för att kunna öva precis när man själv känner för det är att köpa piano att ha hemma i bostaden. Man kan köpa både nya och begagnade pianon beroende på vilken budget man har samt vad man önskar. 

Begagnat eller nytt?

Ett begagnat piano är i regel billigare än ett nytt, men det kan vara lite osäkert att köpa ett på den privata marknaden eftersom det kan finnas en risk att de inte blivit använda på väldigt länge. Det kan innebära att de behöver stämas cirka två till tre gånger det första året och det finns även en risk att det är något fel på pianot som man inte märker förrän efter en tids spelande.

Handla pianot från en trygg källa

Vill man ändå satsa på att köpa ett begagnat piano så kan man istället göra det i en butik som kan lämna garanti på det. Almeby Piano är en affär som säljer nya och begagnade pianon samt alla typer av nödvändiga tillbehör. Almeby Piano lämnar 5 års garanti på sina begagnade pianon som samtliga blivit noggrant utvalda, genomgångna, renoverade och mekanikjusterade på ett fackmannamässigt sätt i deras verkstad. I priset ingår även stämning och leverans inom Stockholmsområdet. De säljer såklart även nya pianon av hög kvalitet och kan hjälpa till att hitta ett instrument som passar för alla, vare sig det gäller en högprofilerad institution eller en privatperson som just börjat spela. 

 

 

Fler nyheter