Ge huset en klassisk look med spröjsade sidohängda fönster

28 december 2021 jonas olsson

Spröjsade fönster är moderna fönster till konstruktionen men med en klassisk design. De kan ge ditt hem en känsla av dåtid, lite som att du lever i en saga. Du kanske vill ge ditt hus en klassisk känsla eller så vill du renovera och låta huset behålla sin klassiska stil.

I tider när det har blivit vanligare att folk överger städerna för att bo på landet så är spröjsade fönster ett utmärkt val. De spelar bättre ihop med naturen.

Dessa fönster skapas genom att högkvalitativt material sätts i händerna på en erfaren hantverkare som konstruerar spröjsade sidohängda fönster av absolut högsta kvalitet. Faktum är att dessa fönster började tillverkas redan på 1600-talet så där har du ett hum om hur lång tid designen av dessa fönster har arbetats om till perfektion. Det handlar om år av yrkesstolthet och passion.

Det speciella med dessa fönster är att de är konstruerade för att inte vara lika tunga som vanliga fönster och att inte utsätta rutan för lika mycket tryck vilket gör att de håller längre. Sist men inte minst, i våra tider med rusande elpriser så isolerar dessa fönster bättre än andra fönster.

 

image

 

Kvalitet ska inte kosta en förmögenhet

Fönster med spröjs kommer i många olika utföranden. Detta för att våra hus och bostäder ser olika ut. Du kan få kombinera olika variationer av spröjsade fönster eller så kan du be att hantverkarna kommer hem och ser på hur du bor och kommer på en bra lösning åt dig. Du ska inte behöva tömma kontot för att få de bästa spröjsade sidohängda fönstrena. Kvalitet ska inte kosta en förmögenhet.

Vill du installera dina nya fönster och spara ytterligare så finns det guider som hantverkarna tillhandahåller gratis på webben. Men om du vill ha hjälp så sköter de det så beställ spröjsade fönster idag.

Fler nyheter