En Happiklänning gör dig fin

22 augusti 2021 jonas olsson

Kläder har vi på jobbet, på fritiden, på fester och vid andra tillfällen. Mysbyxor när vi är hemma och skrotar, arbetskläder på jobbet och på fest en vacker festklänning eller kavaj. Många av oss utövar någon form av sport eller friluftsliv, då är det sport- och fritidskläder som gäller. Vet du hur de första kläderna såg ut? Enligt arkeologer och antropologer bestod de förmodligen av läder, pälsverk, gräs eller löv som draperats och knutits runt kroppen. 

Nu är det förmodligen inte några löv du är ute efter att ha på kroppen, utan kanske en klänning med fin färg och trevligt mönster. Du kanske redan vet att en Happiklänning skulle passa till dig. Du hittar många fina klänningar på https://www.bekasonline.se/sv/articles/6/dam?brand=13. En klänning med palmbladsmönster på svart botten eller något helt annat kan passa dig bra. Det finns ett stort utbud att välja på, och även andra typer av kläder som byxor, tröjor och skjortor.

Hur ska jag klä mig så att det inte blir fel?

Ja, den frågan ställer sig många då det är svårt att veta vad vi ska sätta på oss vid olika tillfällen. Är det okej att komma i shorts eller ska det vara en frack eller en balklänning?  När det är en klänning det gäller så är det faktorer som längd, färg och tyg som avgör hur passande den är. Ska du på en exklusiv middag bör du undvika en klänning som faller ovanför knäna. Gäller det en mer informell fest kan du köra på mode som nedskärningar som visar mer av din hud. 

Är det Nobelfesten du är på väg till ska klänningen vara hellång och helst sydd i siden, organza, sammet eller spets. Nu kanske inte den här typen av fest är aktuellt för din del så en Happiklänning blir nog helt rätt för dig.

Fler nyheter