Börja din dag rätt

18 maj 2020 jonas olsson

Vissa dagar har man svårare att gå upp ur sängen än andra. Det är ett faktum för de flesta av oss. Även den som innerligt älskar sitt jobb har någon gång känt att just idag vill man helt enkelt inte hålla på. Men det sura i vuxenlivet är att man är tvungen att betala räkningar, därför måste man jobba även tråkiga dagar. Hur kan du peppa upp dig en sådan morgon för att börja dagen rätt? Din morgonrutin spelar en stor roll!

 

Klä dig för framgång

Om din arbetsgivare inte kräver att du klär dig på ett visst sätt, har du stora möjligheter framför dig. Klä dig för framgång! Ibland betyder detta att man sätter på sig sin elegantaste kostym, kanske högklackat och läppstift också, för att se riktigt proffsig ut. Det är dock inte alltid nödvändigt. Du måste tänka på dig själv också, och sanningen är att ibland mår man bättre i en vacker sommarklänning än i strama kostymbyxor. Ge liv åt dagen och låt din kreativitet flöda genom att börja dagen i en färgglad Happi klänning, eller klä dig i ett mönstrat nummer som skapar glädje både för dig och de som ser dig.

 

Planera för tillfredsställelse

Det tråkiga kan man skjuta upp till någon annan dag. Sätt upp håret, sätt på dig en klänning med dolda fickor om det är din melodi, och skjut bekymren åt sidan. Man kan nämligen inte annat i en HaPPiklänning. Det svenska varumärket skapades för att med färg och mönster skapa och sprida glädje. Ha gärna med dig ett privat skrivblock till jobbet. Gör en tacksamhetslista, och skriv ner allt du får uppleva som gör dig glad, om än så litet. Ha blocket i klänningsfickan, och ta fram det varje gång olusten tittar fram för att påminna dig om det goda som finns i livet.

Fler nyheter