Alla kvinnors favorit – lufttryck sexleksaker

26 februari 2022 lily_hansen

editorial

Att prata om sex och sexleksaker har blivit ett alltmer öppet samtalsämne. Det är inte som förr i tiden då det var mycket mer tabubelagt. Idag finns det otroligt bra leksaker för både kvinnor och män att använda sig av. Väldigt populära sexleksaker på marknaden, framför allt för kvinnor, är de som fungerar med hjälp av lufttryck. Detta är sexleksaker som ger de flesta kvinnor den njutning och tillfredsställelse som de vill ha. För de kvinnor som inte vågat sig på att använda sexleksaker tidigare är det en sexleksak som kan vara väl värd att testa. 

Att använda sig av sexleksaker med lufttryck är helt ofarligt och något man kan göra så mycket man vill. Det kan bli en helt ny upplevelse för dig. Det finns många olika modeller och märken av sexleksaker med lufttryck liksom det finns olika prisklasser där du kan hitta något som passar just din plånbok. Många företag och hemsidor erbjuder diskreta postpaket om du vill beställa dem online. 

 

lufttryck sexleksaker

 

Njut själv eller tillsammans med din partner

Sexleksaker kan vara lika sköna att använda själv som de kan vara att använda tillsammans med din partner. Det ena utesluter ju inte det andra. Lufttrycksvibratorn stimulerar klitoris genom att tryckvågsimpulser. Detta ger många kvinnor intensivare orgasmer än de tidigare fått av vibrerande sexleksaker utan lyfttryck. Detta beror på att att den känsliga klitoris blir indirekt stimulerad med vågor av luft istället för direkt stimulerad med vibrationer. Något som för vissa kvinnor kan bli för känsligt. 

Är du orolig att någon ska höra dig om du använder den? Du behöver inte oroa dig alltför mycket. Det finns många bra lufttryck sexleksaker som är väldigt tystlåtna. Om du är sugen på att använda den i duschen kan du skatta dig lycklig då väldigt många är vattentäta. En sexleksak med lufttryck är något alla kvinnor bör ha – för att uppleva maximal njutning.

Fler nyheter